Voor onze gasten die Nederlands spreken

Welkom op onze website! Momenteel werken we aan de vertaling van de inhoud van deze site van het Engels naar het Nederlands en diverse andere talen, zodat wij informatie over de aanstaande IAJGS conferentie kunnen verspreiden naar het grootst mogelijk aantal mensen, van overal ter wereld. Op te merken is wel, dat alle lezingen, programma’s en schriftelijk materiaal dat zal worden aangeboden op deze conferentie in de Engelse taal zal zijn. Als u, fouten of slechte vertalingen in deze website tegenkomt, of u problemen heeft met de lay-out van de website, gelieve dit te melden door een mail te sturen aan info {at} jgsla(.)com. Wij accepteren e-mails in het Nederlands, hoewel hierdoor, in verband met de vertaling, enige vertraging kan optreden. Hartelijk dank, en graag tot ziens op de conferentie.


Get ready, get set, mark your calendars!


Fatal error: Call to undefined function tweetmeme() in /home/jgsla2010/jgsla2010.com/wp-content/themes/thematic/library/extensions/content-extensions.php on line 290